update : my style contest AYUN AYUNAR ^^



hey , guys . kali ni entry pendek jea . malas nak tulis panjang2 . act takde idea nak update apa *kelip-kelip mata ^^* aku just nak bagi tahu , mulai hari ini korang dah boleh start voting my style contest yang kak ayun anjurkan , hee

so , pandai2 la korang vote untuk aku ehh . nak jugak rasa jadi pemenang ;) tapi aku tak paksa . kalau kau fikir style aku best kau vote . kalau kau rasa style kau lagi hot , apsal kau tak masuk contest ni sekali ? ahh sudahh . pekejadah yang aku merepekk =..=

btw undian diambil bukan daripada korang jea . aku jugak juri yang lain . whatever it is , tolong-menolong itu amalan mulia kan ? bak kata ustazah aku . tolong orang dapat pahala . kau nak pahala ? meh vote akuu *kejam* NGEHEEEEEEEEE ^^

MY STYLE ^^

*gamba yang dipertaruhkan*
saingan agak sengit . semua peserta cun-cun belaka . takde harapan la den nak monang ni haa T-T


thanks visit my blog ! have a nice day people Y(^^)Y

4 comments:

  1. kakkk , nmbo akak yg 76 tuhh kn ?

    ReplyDelete
  2. sudah undi .
    wah wah , nampak mcm ada peluang je ?
    haha .

    ReplyDelete
  3. @khalida lidda haha , innsyaallah kalau ada rezeki . thanks eh vote :)

    ReplyDelete