i miss you alott ♥


sebenarnya aku bukan rindu boyfriend ke amende even aku takde pun boyfriend , trololololo . rindu aku bukan sengaja bukan boleh di pindah hak milik bukan boleh di tukar ganti dengan rindu orang lain . rindu aku suci murni macam minyak masak cap alip . k , banyak dah merapu kat sini

AKU RINDU SEKOLAH
rindu nak daki bukit sekolah yang punya lah tinggi nak mampus mengalahkan Batu Caves . jutaan terima kasih aku ucapkna kepada bukit tersebut kalau tak sampai sekarang aku gemuk chubby gebu-gebu gituuu , kahkahkah



semua gambar ehsan daripada encik google , thanks . sayang lebihh <3

AKU RINDU 4 CEKAL
aku rindu nak dengar nabilah marah-marah budak laki kelas aku sambil cakap 'wehh , boleh senyap sikit takk ?' dengan muka serious nauzubillah huduh bonar hilang kesemua keayuan kau , gentle aku cakap . haha aku rindu nak dengar tasha membebel kat aku , 'kau dah siap kerja sekolah ke belum?' cehh baget dah siap padahal dia pun tak siap . so kelam kabut ktorang siapkan sebelum cikgu masuk kelas . tragis sungguh . aku rindu cikgu chemist aku cakap , 'tolong senyap yee' 'kerja sekolah jangan lupa buat yee' . perkataan 'yee' tu tak pernah lekang daripada setiap kata yang dia cakap . aku rindu nak main cikupang dengan tasha and nahvin pastu buat dare . mula lah dorang buli aku lompat katak ke , caltwalk kat depan kelas ke sebab aku selalu kalah , k kesiann akuu T-T

 aku memang rindu budak dua ekor ni terutama budak yang belah kanan tuh , haha
 ni lah namanya berkelah di dalam kelas . amik kau mampus kantoi dengan Mohan , LOL
 dorang lah yang bukan main bising dalam kelas
 hah , ni pun sama -.-
 bersama cikgu kelas aku yang bernama cikgu farizah irni <3
amik kau sekali dia bagi GLEE dah , bukan loser okay . hahaha

AKU RINDU UKM
semalam aku pergi wedding cikgu aku kat bangi , dekat je dengan area UKM . tapi boleh pulak ayah aku masuk lorong jalan ke UKM tu pastu aku cakap , 'ayah , salah jalan lah tadi sepatutnya terus je' . ayah aku balas 'tadi kata kat UKM' . aku balas , 'bukan kat UKM tapi area UKM' duhhh , ayah aku memang saja nak buat aku rindu . alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan . alang-alang ayah dah masuk lorong UKM asal ayah tak masuk sekali ? -.-

 cogyy , kepala gila sebijik macam aku . haha
 muka tak boleh blahh 

AKU RINDU BGOC
woii , bila nak keluar woi . sape yang cadangkan nak keluar hujung tahun woi . meh aku sekeh kepala dia sampai hilang rambut baru padan muka , cehh boleh buat pantun . HAHAHAHA sungguh rindu di hati sudah tidak tertanggung lebih lagi dengan khadijah , syahmi , safwan dan yang lain-lain . semua dah jauh dengan aku . semua nak blahh dari hidup aku . menchikkk ahh macam nihh ! ehh poyo , kbaii



AKU RINDU GENG KITEE
ni yang paling aku rindu . apa nak jadi dengan geng ni punn tak tauu . semua dah berpecah almaklumlah sorang tu dah famous popular kemain lupa aku dah sekarang . kata muka terbakar dek panas coz hari tu ada event hari belia kat putrajaya tapi boleh pulak tgk cerita karak , siap shooting bagai kat the park . perghh , bikin wa panas ! takpelahh , dia dah fampus amos sekarang lupa aku terus takpe takpee . sorry emo lebihh

i miss you guys like hell <3 tak tipuuuu nihh :')



thanks visit my blog ! have a nice day people Y(^^)Y

4 comments:

  1. haihhh dah lama tinggalkan sekolah.

    ReplyDelete
  2. @ayanuts haha , well kak . 2 minggu cuti , sape tak rindu ;)

    ReplyDelete
  3. @Farah Hanis ehh , ada apa . sekolah kolej , sekolah universiti . LOL ;)

    ReplyDelete